Strandhøjen i Nyborg set fra oven

Strandhøjen i Nyborg bliver et særdeles attraktivt boligområde tæt på vandet og med gode muligheder for udeaktiviteter. Byggeriet af FABs nye boligafdeling i Nyborg skrider hastigt frem, og forventes at stå klar til indflytning i foråret 2022.

FAB bygger 41 lyse og velindrettede boliger i forskellige størrelser, som appellerer til forskellige aldersgrupper. Tæt ved boligerne er der ligeledes et cirka 1000 kvadratmeter stort fælleshus, som kan benyttes af alle beboere i området. “Generationernes hus,” skal det hedde.

De nybyggede boliger fordeler sig på 2-, 3- og 4-rumsboliger, der varierer i størrelse fra ca. 52m² til de største på ca. 97m². Fælles for de 41 nybyggede boliger er, at de kommer til at nyde godt af den gode beliggenhed, der byder på grønne områder med velanlagte stiger, som fører direkte til Nyborg strand.

– Strandhøjens beliggenhed tæt ved vandet og med tilhørende park er helt exceptionel. De blandede boformer vil også medvirke til at skabe diversitet i beboersammensætningen. Vores erfaring er, at det styrker et område, siger Henrik Max Rasmussen.

Du kan læse mere om Strandhøjen her

 

Har du problemer med at se videoen i din browser, så kan du på dette link se videoen på Youtube.

  • 29. april 2021