Skjoldvænget

Skjoldvænget står som et charmerende boligområde med en hyggelig atmosfære. Her finder du en bred vifte af boliger, lige fra familiehjem til seniorboliger. Afdelingen har 50 rækkehuse i forskellige størrelser fra 2- til 4-værelses boliger og alle med egne haver samt udhuse med plads til leg og afslapning.
I naturskønne områder med kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport, får du en god beliggenhed i Assens nordlige bydel. En ekstra detalje er, at næsten alle af Skjoldvængets boliger har udsigt til havet. Som samlingspunkt har du afdelingens aktivitetshus med et velfungerende aktivitetsudvalg, der sørger for der sker noget hyggeligt og spændende i din afdeling. Filmaftner, årstidsfester, kor og fællesspisning hver første onsdag i måneden er med til at skabe et godt fællesskab for alle beboere. Derfor er Skjoldvænget perfekt til dig som ønsker et charmerende hjem i gode rammer og et godt fællesskab.

 

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Vedligeholdelsesreglement
Ordensreglement

Ejendomskontor

ejd.assens@fabbo.dk

Tlf: 64462949
Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag og fredag 8.30 - 9.00
  • Torsdag 15.00 - 15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)