Haarby Lund

Haarby Lund består af 26 moderne og bæredygtige familieboliger med et tilhørende fælleshus. Boligerne er beliggende i et familievenligt boligområde med cykelstier og småveje, der fører til byens skole, idræts- og fritidsaktiviteter og bymidte. Med den nærliggende busstation, kan beboere nemt og bekvemt komme til og fra Assens eller Odense. Derudover er der kun 5 km til nærmeste badestrand.

Boligerne er opført som rækkehuse i 1 til 1,5 plan. Der er 3 boligtyper, indrettet som 2- og 3-rums boliger. I hjertet af boligafdelingen findes grønne områder samt et fælleshus med fælleslokale til omkring 50 personer og 1 gæsteværelse.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Haarby Lund .

Ejendomskontor

Tlf: 64462949

ejd.ejby@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag, fredag 8:30-9:30
  • Torsdag 15:00-15:30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag.

Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)