Herluf Trolle Parken

Afdelingen består af et- og toetagers rækkehuse, og de er placeret langs Lindved Å i nærheden af skoven og alligevel tæt på Rosengårdscentet i det sydøstlige Odense. Afdelingens boliger består primært af familieboliger, men der findes også ungdomsboliger og ældreboliger.

Boligerne, der er i et, to eller tre plan, ligger i skønne grønne omgivelser, og de fleste har egen have. Til afdelingen hører tre selskabslokaler og et beboerhotel, som beboerne kan leje. Der er to fællesvaskerier i afdelingen, og der er også en lille kiosk i området. Nabobebyggelsen Blangstedgård indeholder også en nærbutik, et spisested, forskellige kulturelle tilbud og fine rekreative områder. Men det nærmeste indkøbscenter er Rosengårdscentret ved Ørbækvej.

Der er gode udearealer, stor legeplads med tilhørende multibane, bordtennis, petanque bane, boldbane, og der er gode fælles parkeringsarealer. I løbet af 2024 vil der ligeledes blive etableret fælles ladestandere for afdelingens beboere. Bybusforbindelserne er indenfor kort gåafstand fra afdelingen. Området er ligeledes forbundet med gode oplyste cykelstier, og der er nem adgang til Rosengårdscenteret og universitetet, skoler og daginstitutioner via cykelstien.

Læs mere om FABs ungdomsboliger her

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Vedligeholdelsesreglement
Ordensreglement

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Ivar Huitfeldts Vej 66,
5220 Odense SØ

Kontorets åbningstider
  • Mandag og fredag kl. 10.30-11.30
  • Tirsdag og onsdag kl. 8:00 - 9:00
  • Torsdag kl. 15.00-15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)