Højstrupparken

Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på: Min bolig – Højstrupparken

Afdelingen er en af selskabets største afdelinger og centralt placeret i Bolbro/Højstrup. Lejlighedskompleks fra 1950 men står for en større renovering og 24 nyere ungdomsboliger for sig selv Afdelingen har “eget” butikstorv og er beliggende meget tæt på skole og Odense Stadion med alle idrætsfaciliteter, skøjtebane og cykelbane. Afdelingen har vedtaget en helhedsplan som betyder gennemgribende renovering af hele afdelingen således at boligerne bliver moderne og tidssvarende. En del af afdelingen udlejes på tidsbegrænsede lejekontrakter på 4 til 12 måneder. Busser kører lige ved afdelingen, og den kommende letbane vil køre forbi afdelingen. Der er mange gode friarealer til leg og ophold i afdelingen.  Lejlighederne er hyggelige og velindrettede. Afdelingen tilbyder både familieboliger og ungdomsboliger, som kan søges via www.studiebolig-odense.dk. Boligafdeling af et fælleshus som det er muligt at booke, ligesom at det er muligt at leje værelser. Derudover er der 13 vaskerier fordelt i bebyggelsen. Afdelingen har ligeledes et stort parkområde med grillpladser, legepladser samt aktiviteter såsom petanque-bane, fodboldmål og basket bane.

 

Dokument
Energimærkning Højstrupvej 12-16 & 24-28
Energimærkning Højstrupvej 18-22
Energimærkning Højstrupvej 30-40D + Yrsavej 2-20 + Møllemarksvej 42-78
Energimærkning Bystævnevej 21-59 + Højstrupvej 42-58 + Uffesvej 2-18
Energimærkning Bystævnevej 24A-D
Vaskeri
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
TV og internet i din bolig

Ejendomsmesterkontor

Ejendomsmesterkontor
Højstrupvej 18
5200 Odense V

Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag torsdag og fredag kl. 08.00-09.00
  • Tirsdag kl. 15.30-16.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)