Gode råd og brugervejledning til din nye bolig

Kontakt ejendomskontoret i Højstrupparken her

Som beboer bruger du mange af døgnets timer i din bolig, og derfor er det særligt vigtigt, at du husker at vedligeholde din bolig og tage hensyn til dine naboer. På nedenstående to links kan du læse mere herom:

Vi gør opmærksom på, at du ikke må stille ting op ad vinduerne/ruderne i din bolig, da der er risiko for at de springer.

Badeværelse

For at bevare et rent og hygiejnisk badeværelse er det vigtigt med hyppig rengøring og vedligeholdelse af badeværelsets dele, herunder brusekabine, håndvask, toiletkumme, glas, spejle, borde, fliser, afløb, vandhane osv.

Køkken

Et nyt køkken skal naturligvis holde i mange år, og derfor er det vigtigt at behandle materialerne på den rigtige måde. Du kan ved hjælp af nedenstående links læse om, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit køkken.

Vinduer, døre, malede overflader og gulve

Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde vinduerne, dørene og gulvene i din bolig. Dette kan du bl.a. gøre ved hjælp af smøring, vask, støvsugning og rengøring. Nedenfor kan du læse om, hvordan du vedligeholder dine vinduer, døre og gulve.

Termiske spændinger i ruden pga. uensartet varmepåvirkning kan få ruden til at revne i et karakteristisk brud, som ikke er omfattet af garantien.
Derfor er det ikke tilladt, at:

  • klæbe streamers, plakater eller skilte på ruden
  • male ruden helt eller delvist
  • klæbe plastfilm eller solfiltre på ruden
  • udsætte ruden for slagskygger
  • blæse varm luft på ruden (føntørrer, varmeblæser el.lign.)

Ventilation og varme

For at opretholde et sundt indeklima er det vigtigt at ventilationen i din boliger fungerer optimalt. Med ventilation mener vi din emhætte og ventilen til ind- og udblæsning. Vi gør opmærksom på, at din ventil til ind- og udblæsning er forudindstillet af vores teknikere. Det er derfor vigtigt, at du ikke selv indstiller den. Kontakt derfor hellere din ejendomsmester, hvis du oplever problemer.

For at opretholde en behagelig temperatur i din bolig, er det også vigtigt, at du ved, hvordan du regulerer varmen i din bolig. I din bolig er der installeret et gulvvarme system.