Niels Bohr Parken

En forholdsvis stor afdeling med 300 boliger, fordelt i grupper af en- og toetages bygninger i lukkede vænger. Der er opført en variation af 1-4 rums lejligheder, både i et plan og som boliger i to planer. Sammensætningen af disse forskellige boligtyper giver basis for en variation af alle aldersgrupper og mulighed for haver for nogle og ingen havepligt for andre.

Afdelingen, der er omgivet af skønne grønne områder, er beliggende centralt i forhold til motorvej, indkøb, skoler og børneinstitution. Beboerne kan leje afdelingens selskabslokale og der er fællesvaskeri.
Bebyggelsen er beliggende i et stort samlet boligområde med både private og almene, fritliggende og tæt-lave boliger omgivet af skov og marker.

Bybussen stopper tæt ved afdelingen, tilkørselsforholdene er gode og der er stiforbindelser som sikrer adskillelse af den kørende og gående trafik. Der er fælles parkeringsarealer og adskilt herfra fine legeområder for børnene. I bebyggelsen er der nærbutik og der er kort afstand til blandt andet Gymnasium, kirke, daginstitutioner m.v. Kun adskilt af grønne rekreative arealer er afdelingen nabobebyggelse til hele Blangstedgård området. I afdelingen er der et stort og rumligt fælleshus med plads til 80 personer og med gode parkeringsmuligheder.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2023
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
Udlejningsregler for selskabslokale

Ejendomsmesterkontor

Ejendomsmesterkontor
Bredagerløkken 171
5220 Odense SØ

Kontorets åbningstider
  • Mandag, torsdag og fredag 8.00-9.00
  • Tirsdag 10.00-11.00
  • Onsdag 15.00-15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)