Over Holluf Parken

I et af de små landsbysamfund omkring Odense, og som byudviklingen har indhentet, er opført 34 rækkehus boliger i en samlet enhed, som er fint indpasset i det landsbymiljø, der stadig er bevaret.
Rækkehusene har en lille terrasse-have og gode fælles friarealer.
Der er fællesvaskeri i afdelingen.
Der er ideelle trafikale forhold, stiforbindelser mod byen, Rosengårdscentret m.v. og meget nært til både hovedvej og motorvej.
Ad stisystemet er der forbindelser til skoler, gymnasium, universitet, kirker, golfbane mv., og der er både bybus- og fjernbus forbindelser ad Ørbækvej.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Regler for udlejning af selskabslokale
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Ejendomsmesterkontor

Ejendomsmesterkontor
Brobæklunden 35, 1.
5260 Odense S

ejd.soenderport@fabbo.dk

Tlf: 65957767
Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag og fredag 08:30 - 09:00
  • Torsdag 15.00-15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)