Skovbrynet

På Kranvejen i Odense har Fyns almennyttige Boligselskab bygget 56 boliger, som er taget i brug i foråret 2012. Kranvejen er en sidevej til Skibhusvej.
Afdelingen indeholder tillige 12 boliger med adresse på Skibhusvej. – Disse boliger blev taget i brug i 2011.
Boligerne i Skovbrynet er blevet præmieret to gange; dels af Byforeningen for Odense med “Odinprisen 2012” og dels af Odense Kommune som “Godt og smukt byggeri” i 2013.
Der er gode indkøbsmuligheder få hundrede meter fra bebyggelsen, ligesom bybussen stopper tæt ved.
Indenfor cykelafstand ligger en af Odenses hyggelige handelsgader – Skibhusvej.
Alle boliger er udstyret med kogesektion, emhætte, indbygningsovn, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. Derudover vaskemaskine og tørretumbler. Boligerne er bygget i lavenergi klasse 1 – hvilket betyder et lavt energiforbrug.
Boligerne er de første røgfrie boliger på Fyn.
Skovbrynet er en røgfri boligafdeling, som har sin fordel i at boligerne dermed har et godt og sundt indeklima. Da boligafdelingen er røgfri, har dette også positiv betydning for byggeriet på den lange bane.
Ovenstående betyder, at det ikke er tilladt at ryge i lejlighederne eller f.eks. på altanerne. Der må ryges på fællesvejene, men altså ikke i selve boligerne.  For boligerne beliggende på Kranvejen gælder det alle boliger. For boligerne beliggende på Skibhusvej gælder det ved ny indflytning.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Skovbrynet
Regler for leje af fælleshus
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
Råderetskatalog

Driftscenter Nord

Driftscenter Nord
Primulavej 1A
5000 Odense C

Tlf: 66115382

driftnord@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag kl. 7.30-9.30
  • Tirsdag Lukket
  • Onsdag kl. 7.30-9.30
  • Torsdag kl. 15.30-16.30
  • Fredag kl. 7.30-9.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)