Støberiet

Støberiet ligger midt i Ringe by og er et nyt, flot og bæredygtigt boligbyggeri. Afdelingen tæller 46 nye lejligheder, fordelt på 7 forskellige boligtyper på 80-112 m2. Alle boligerne er i højkvalitetsmaterialer med terrasse eller altan og har adgang til et mindre depotrum. Derudover er områdets gamle gasværk indrettet til et fantastisk fælleshus. Boligerne er bygget med sigte på et minimalt energiforbrug og er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden. Der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand og Ringe station ligger tæt på.

Dokument
Beboervejledning for Støberiet, Ringe
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
Energimærkning - Østre Ringvej 40-42
Energimærkning - Østre Ringvej 44-46
Energimærkning - Østre Ringvej 48-50
Energimærkning - Østre Ringvej 52-54
Udlejningsregler for selskabslokale

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Østre Ringvej 36
5750 Ringe

Tlf: 65957767
Kontorets åbningstider
  • Onsdag 14.30-15.00 (kun personlig henvendelse)
  • (Kontortider i Brobæklunden Odense S kan også benyttes.)

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)