Afdelinger - Kerteminde kommune

Bakkelunden er en højt beliggende bebyggelse, fortrinsvis rækkehuse, men også fritliggende huse. Til boligerne hører pæne haver og egen carport. Skole, butikscenter m.v. indenfor kort afstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Små, fine huse/rækkehuse med gode haver, beliggende i roligt kvarter midt i Kerteminde by. Husene er efterisolerede og har nyere tage og vinduer. Skov og strand ligger indenfor gå-afstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende på et højt terræn, der giver lys, luft og udsyn over Kertinge Nor og Odense Fjord.
Foruden de små haver der hører til boligerne, er der fælles grønne områder til leg og ophold samt stiforbindelser til yderligere rekreative arealer med flot udsigt.

Se afdelingsside Se boligtyper

En afdeling bestående af både ungdomsboliger og familieboliger, hvilket giver en rigtig fin beboersammensætning. Boligerne er beliggende i et roligt kvarter med udsigt over marker og tæt ved fjorden.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Afdelingen består af både etageboliger og rækkehuse, beliggende centralt i Kerteminde by, tæt på strand og skov. Til alle boliger hører enten store kælderrum eller udhus. Kerteminde og omegn kan tilbyde et væld af attraktioner og oplevelser.

Se afdelingsside Se boligtyper

Mosekrogen er en pæn rækkehusbebyggelse nær ved Munkebo bymidte.
Til afdelingen hører dejlige legeområder for børnene, og til boligerne hører egen have af en passende størrelse. Boligerne har egen carport og skur til redskaber.

Se afdelingsside Se boligtyper

Opførselsår: 1949, 1953, 1962
Bygningens art: Række- , en- og to- familieshuse

Boliger fordelt således:
1 stk. 3 rums
12 stk. 4 rums

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er højt beliggende på et meget flot, kuperet terræn med udsigt over Odense Fjord, Kertinge Nor og Hindsholm. Til boligerne hører mindre haver og et skur.

Se afdelingsside Se boligtyper

I efteråret 2017 starter FAB byggeriet af 69 moderne og unikke lejeboliger ud til Nordstranden i Kerteminde og skaber et nyt attraktivt boligområde i den smukke historiske del af byen tæt på Johannes Larsen Museet og i gåafstand til centrum.
Området tæller i alt cirka 5 hektar og huser den tidligere Kerteminde Husflidshøjskole med den gamle bevaringsværdige hovedbygning i historisk stil fra år 1900, som bliver projektets arkitektoniske omdrejningspunkt.

I den gamle hovedbygning indretter FAB 31 nye boliger med nænsom hånd og i respekt for bygningens historiske stil – dog med alle moderne boligers bekvemmeligheder.
Dertil bygger FAB 10 helt nye bygninger med 38 boliger. De nye bygninger udføres som såkaldte trempelhuse, moderne 2-planshuse. Rent arkitektonisk tilpasses husene den smukke gamle hovedbygning og områdets øvrige bygninger.
Højskolens imponerende gamle festsal bevares og indrettes som boligområdets kommende fælleshus, som beboerne kan bruge til fælles eller private arrangementer.
Skolens gamle park og gårdhave  indrettes til grønne fællesområder og FAB etablerer dertil en ny indkørsel fra Gedskovvej med parkering i den nordlige ende af grunden ud mod Gedskovvej. Alle arealer i området forbindes via små stisystemer.

 

Den 7. november 2017 blev det første spadestik til byggeriet taget. Se en lille film fra dagen ved at klikke her

Se afdelingsside Se boligtyper Se nybyggeri

Afdelingen ligger i området ved Kertinge Nor. Fritliggende huse med egen carport.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bofællesskab for psykisk handicappede. Visitering til denne afdeling skal ske igennem Kerteminde Kommune

Se afdelingsside