Afdelinger - Kerteminde kommune

Bakkelunden er en charmerende boligafdeling beliggende i det sydlige Munkebo. Det er en afdeling bestående af rækkehuse og fritliggende boliger, hvor alle boliger har pæne velplejede haver og egen carport. Afdelingen er tæt på både skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Desuden kan du nyde en kort gåtur til både Kertinge Nor og skøn natur.

 

Se afdelingsside Se boligtyper

I et roligt kvarter midt i Kerteminde by finder du afdelingens små, hyggelige huse og rækkehuse med skønne haver. Et plus ved disse boliger er, at de er blevet efterisolerede og har fået nye tage/vinduer. Dertil får du en pæn have med plads til leg og afslapning. Kerteminde er en charmerende handelsby med masser af liv og et godt udvalg af attraktioner samt oplevelser for både store og små. Med blot en kort gåtur kan du komme til både indkøbsmuligheder, skov og pæne badestrande.

Se afdelingsside Se boligtyper

Med sin høje beliggenhed i den sydlige del af Munkebo tilbyder Kløverparken både lys, luft og en skøn udsigt over Kertinge Nor og Odense Fjord. Afdelingen består af 47 charmerende og velholdte rækkehuse med egen have og et godt boligmiljø. Indkøbsmuligheder og offentlig transport finder du inden for kort gåafstand. Hertil kan du ved hjælp af gode stisystemer komme til både fælles grønne områder og strand, hvor der er plads til leg og ophold.

Se afdelingsside Se boligtyper

Kongshøj er beliggende i Kerteminde i et roligt kvarter med udsigt over marker og tæt ved fjorden. Afdelingen består af både ungdomsboliger og familieboliger, hvilket giver et godt og levende fællesskab. Der er kort til det nærmeste busstoppested og gode indkøbsmuligheder i Kerteminde, som også emmer af et godt og hyggeligt byliv. Med sin smukke natur er Kongshøj det perfekte sted til dig, som både ønsker byen og naturen tæt på i hverdagen.

Læs mere om FABs ungdomsboliger her  

Se afdelingsside Se boligtyper

Langeskov er en dejlig by med en god beliggenhed mellem Odense og Nyborg. Her finder du en hyggelig boligafdeling bestående af ældre huse, som har fået både nye vinduer og tage. Disse en- og to-familieshuse har store haver, og i gåafstand ligger Langeskov Station og gode indkøbsmuligheder. Udover at du bliver en del af et velfungerende lokalsamfund, har du også nem adgang til motorvejen. Langeskov er perfekt til familien eller dig som ønsker en god beliggenhed med mange muligheder tæt på.

Se afdelingsside Se boligtyper

Naturskønt placeret midt i Kerteminde, omgivet af skov og strand, finder du denne skønne afdeling. Her får du en blanding af lejligheder og rækkehuse, hver med sine egne rummelige kældre eller praktiske udhuse. Kerteminde, en livlig handelsby, hvor der er et rigt udvalg af attraktioner og oplevelser. Fra smukke strande og hyggelige gader til spændende kunstgallerier og historiske seværdigheder – byen har noget for enhver smag.

Se afdelingsside Se boligtyper

Mosekrogen er en pæn rækkehusbebyggelse nær ved Munkebo bymidte. Afdelingen består af 35 rækkehuse som ligger i et roligt kvarter. Til afdelingen hører dejlige legeområder for børnene, og til boligerne hører egen have af en passende størrelse. Boligerne har egen carport og skur til redskaber. Der er kort til offentlig transport og indkøbsmuligheder i Munkebo bymidte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skovparken ligger i det nordlige Munkebo. Afdelingen er højt beliggende på et meget flot, kuperet terræn med udsigt over Odense Fjord, Kertinge Nor og Hindsholm. Boligerne består af 110 rækkehuse og til alle hører mindre haver og et skur.  Der er fine indkøbsmuligheder indenfor gåafstand og der er meget kort til offentlig transport.

Se afdelingsside Se boligtyper

Sortekilde er et nyt attraktivt boligområde i den smukke historiske del af byen tæt på Johannes Larsen Museet og i gåafstand til centrum.
Afdelingen består af 69 moderne og unikke lejeboliger ud til Nordstranden i Kerteminde. Området tæller i alt cirka 5 hektar og huser den tidligere Kerteminde Husflidshøjskole med den gamle bevaringsværdige hovedbygning i historisk stil fra år 1900, som er områdets arkitektoniske omdrejningspunkt.

I den gamle hovedbygning er der indrettet 31 nye boliger med nænsom hånd og i respekt for bygningens historiske stil – dog med alle moderne boligers bekvemmeligheder.
Derudover er der bygget 10 helt nye bygninger med 38 boliger. De nye bygninger er moderne 2-planshuse. Rent arkitektonisk er husene tilpasset den smukke gamle hovedbygning og områdets øvrige bygninger.

Højskolens imponerende gamle festsal er bevaret og indrettet som boligområdets fælleshus, som beboerne kan bruge til fælles eller private arrangementer. Husflidshøjskolens gamle park og gårdhave er indrettet til grønne fællesområder. Der er parkering i den nordlige ende af grunden ud mod Gedskovvej og alle arealer i området forbindes via små stisystemer.

Seniorbofællesskabet i Sortekilde

Seniorbofællesskabet Sortekilde har til huse i den lave bygning vest for den gamle hovedbygning og har tidligere rummet nogle af husflidshøjskolens elevboliger. Til forskel fra hovedbygningen er der til hver af de 11 lejligheder en vestvendt altan. Et stort dejligt fællesrum nederst i bygningen bruges af seniorerne til fællesspisning, møder etc., og tjener som en forlængelse af beboernes egne stuer, og fører ud til en terrasse, som bruges til grillaftener m.v.

Seniorerne har udarbejdet et fælles værdigrundlag, hvor fællesaktiviteter og samvær vægtes i lighed med respekt for privatlivet. Livsglæde og trivsel har et godt afsæt i et seniorbofællesskab, hvor beboerne er nået til stort set samme livsafsnit, så hvis du har gejst, humor, interesse, og gerne vil bidrage til fælles aktiviteter, kunne et seniorbofællesskab være et godt valg. Aldersgruppen er målrettet 50+ og ingen hjemmeboende børn.

Lejlighederne varierer i størrelse fra 76 m2 til 114 m2. Lejligheder på over 100m2 er forbeholdt par.

Læs mere om FAB’s bofællesskaber her

Se afdelingsside Se boligtyper

Stenlunden ligger i Munkebo tæt ved Kertinge Nor. Afdelingen består af 27 fritliggende huse, som er beliggende omkring små interne vænger. Alle husene har store haver og egen indkørsel til åbne, murede carporte med redskabsrum. Gode indkøbsmuligheder i gåafstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bofællesskab for psykisk handicappede. Afdelingen ligger inden for gåafstand af Kertinge Nor. Visitering til denne afdeling skal ske igennem Kerteminde Kommune.

Se afdelingsside