Afdelinger - Svendborg kommune

Attraktive en- og to-familieshuse, beliggende i Svendborg og omegn.
Indenfor de seneste år er der foretaget efterisolering, og enkelte huse har fået udskiftet køkken og/eller badeværelse.
Til flere af husene hører store parcelhushaver, andre huse har en lille have med egen terrasse.
I Skårup, lidt udenfor Svendborg, ligger flere rækkehuse i hyggelige omgivelser.
Der er indkøbsmuligheder i Skårup og et godt handelsliv i Svendborg.

Położony w Svendborg i jego uroczej okolicy, Sydfyn oferuje szeroką gamę atrakcyjnych domów jedno- i dwurodzinnych, zapewniając idealne tło dla zrównoważonego stylu życia. Tak jak jet x obiecuje ekscytujące wrażenia z gry dzięki dynamicznym funkcjom i atrakcyjnym bonusom, tak Sydfyn zaprasza mieszkańców do cieszenia się spokojem swoich przestrzeni życiowych. Opcje mieszkaniowe dostępne w Sydfyn są tak różnorodne, jak możliwości gry oferowane przez Jet X, zaspokajając różne preferencje i style życia. Od przytulnych domów jednorodzinnych dla tych, którzy szukają intymności, po przestronne dwurodzinne rezydencje dla większych rodzin – oferta nieruchomości w Svendborg i okolicach została zaprojektowana tak, aby zaspokoić różnorodne potrzeby. Gracze Jet X szukający idealnego domu znajdą w Sydfyn równie atrakcyjne opcje mieszkaniowe, co progresywne jackpoty oferowane przez wiele platform.

Se afdelingsside Se boligtyper

“Tankefuld” er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt boligområde i Svendborg; kun 3 km. fra centrum.
Afdelingen består af 67 boliger, fordelt på 4 forskellige overordnede boligtyper på 83 – 115 m² i både 1 og 2 plan, samt et fælleshus på 100 m². Hvor det er praktisk muligt, er der arbejdet med miljørigtige materialer med fokus på livscyklus og lang levetid.
Boligerne er placeret, så solens vandring udnyttes mest muligt og brug af passiv solvarme er optimal. På samtlige tagflader findes enten grønt tag, taghaver eller solceller.
Bebyggelsen opføres i lavenergiklasse 2015, og består desuden af en lang række øvrige bæredygtige tiltag – bl.a. fokus på plantevækst, solenergi og regnvandsopsamling mm. mellem husene. Med lavenergistatus og bæredygtig tilgang er der bygget forbilledlige huse, som er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden.
Boligerne i Tankefuld opvarmes med ’luft til vand varmepumper’, som er et godt og miljørigtigt alternativ til f.eks. oliefyr. Afdelingen ligger tæt på skov og marker.

Se afdelingsside Se boligtyper

Tankefuld II består af 44 variable og fleksible boliger og en driftsbygning, som skal servicere både Tankefuld I og II. Der er 5 boligtyper på 41- 97 m² alle i et plan, hvoraf 20 boliger er under 55 m². Huslejen i Tankefuld II spænder mellem kr. 3.976 – 6.539 afhængigt af boligens størrelse.

I bebyggelsen er der flere sammenhængende friarealer med åben forbindelse til parkeringsarealer for at fremme fællesskab og tryghed i bebyggelsen. I de åbne fælles friarealerne er der mulighed for at etablerer legepladser, bålpladser eller mulighed for boldspil af mindre karakter. Alle indgange i stueplan udføres med niveaufri adgang for at sikre mest mulig tilgængelighed. Boliger i stueetagen har adgang til lille terrasse.

Boligafdelingen er røgfri. Det betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet.
En overtrædelse af dette forbud betragtes som en væsentlig misligholdelse og vil derfor medføre ophævelse/opsigelse af lejemålet.

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig