Tankefuld

“Tankefuld” er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt boligområde i Svendborg; kun 3 km. fra centrum.
Afdelingen består af 67 boliger, fordelt på 4 forskellige overordnede boligtyper på 83 – 115 m² i både 1 og 2 plan, samt et fælleshus på 100 m². Hvor det er praktisk muligt, er der arbejdet med miljørigtige materialer med fokus på livscyklus og lang levetid.
Boligerne er placeret, så solens vandring udnyttes mest muligt og brug af passiv solvarme er optimal. På samtlige tagflader findes enten grønt tag, taghaver eller solceller.
Bebyggelsen opføres i lavenergiklasse 2015, og består desuden af en lang række øvrige bæredygtige tiltag – bl.a. fokus på plantevækst, solenergi og regnvandsopsamling mm. mellem husene. Med lavenergistatus og bæredygtig tilgang er der bygget forbilledlige huse, som er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden.
Boligerne i Tankefuld opvarmes med ’luft til vand varmepumper’, som er et godt og miljørigtigt alternativ til f.eks. oliefyr. Afdelingen ligger tæt på skov og marker. Som prikken over i’er der også adgang til fælles ladestandere i afdelingen.

Dokument
Beslutningsreferat ekstraordinært afdelingsmøde 18.03.2024
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Video om livet i Tankefuld
Folder om Tankefuld
Området Tankefuld
Visualiseringer af Tankefuld
Billedserie af Tankefuld
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
Fælleshusreglement
Fejl- og mangelliste
Tankefuld

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Rønnows Gader 7
5700 Svendborg

Tlf: 62231099

ejd.svendborg@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Telefontider
  • Mandag, onsdag og fredag kl. 08.30-09.00
  • Torsdag kl. 15.00-15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

 

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)