Åbent Hus i Otterup

Kom til Åbent Hus og oplev FAB’s 10 nye boliger i Otterup

Vi afholder Åbent Hus i vores nye boliger i Otterup, torsdag d. 23. februar kl. 15.00-16.00 i Bøgeparken 50 og 52, Otterup 5450. De nye boliger i Otterup er allerede udlejet, men der vil være mulighed for at se to forskellige prøveboliger og snuse lidt til det nye boligområde.

FAB’s nye boligafdeling, Otterup, består af 10 moderne 2- og 3-rums familieboliger i størrelsen 68 til 87 m2. Boligafdelingen er placeret i forlængelse af FAB’s eksisterende afdeling i Otterup i et flot, grønt område med rigelig plads til leg og fællesaktiviteter. Boligafdelingen opføres også, så de nye beboere får nemmere ved at møde hinanden og opbygge et fællesskab – blandt andet gennem afdelingens fælles adgangsvej og det nye fælleshus på 124 m².

Som beboer i Otterup er man tæt på både by og natur. Byens centrum med diverse indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, og området byder på mange naturskønne arealer såsom Byskoven og Kløverstien. Boligafdelingen ligger også inden for kort afstand til blandt andet idræts- og bowlingcenter, skole samt bibliotek.

Hvis du er interesseret i en bolig i Otterup, kan du skrive dig på ventelisten her.

Vil du høre mere om muligheden for indflytning, kan du tale med vores kunderådgivere eller driftspersonale, som vil være til stede til Åbent Hus. Du kan også kontakte vores kundeservice på 63125600 eller kundeservice@fabbo.dk.

Læs mere om Otterup boligafdeling her.

Vi glæder os til at se jer!

  • 21. februar 2023