Alt udlejet i Otterup

Der har været stor interesse for FAB’s nye boligafdeling i Otterup – og alle 10 boliger er nu udlejet tre måneder før indflytning.

FAB’s nye boligafdeling, Otterup, består af 10 moderne 2- og 3-rums familieboliger i størrelsen 68 til 87 m2. Boligafdelingen er placeret i forlængelse af FAB’s eksisterende afdeling i Otterup i et flot, grønt område med rigelig plads til leg og fællesaktiviteter. Boligafdelingen opføres også, så de nye beboere får nemmere ved at møde hinanden og opbygge et fællesskab – blandt andet gennem afdelingens fælles adgangsvej og det nye fælleshus på 124 m².

Som beboer i Otterup er man tæt på både by og natur. Byens centrum med diverse indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, og området byder på mange naturskønne arealer såsom Byskoven og Kløverstien. Boligafdelingen ligger også inden for kort afstand til blandt andet idræts- og bowlingcenter, skole samt bibliotek.

Hvis du er interesseret i en bolig i Otterup, kan du skrive dig på ventelisten her.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver skrevet op, eller ønsker du at vide mere, kan du kontakte FAB’s kundeservice på kundeservice@fabbo.dk eller 63 12 56 00.

Læs mere om Otterup boligafdeling her.

Vi glæder os til at byde de nye beboere velkommen.

  • 16. januar 2023