De første renoverede boliger i Fyrreparken står færdige

FAB’s renovering af boligerne i Fyrreparken er i fuld sving og hvis alt går efter planen vil de sidste boliger stå færdige i 2023

Boligerne fordeler sig på 1-, 2-, 3-, 4- og 5-rumsboliger, der størrelsesmæssigt varierer fra 50m² – 110m². Huslejen eksklusiv forbrug spænder mellem 2.703 kr. og 5.305 kr. afhængigt af boligens størrelse.

I forbindelse med renoveringen udskiftes badeværelser, da de eksisterende er utidssvarende. Dertil udskiftes køkkener, der er ældre end 10 år. Nedslidte installationer renoveres og udskiftes til installationer opdateret til nuværende standarder og behov. Ydervægge efterisoleres og gamle vinduer udskiftes, hvilket kommer til at give et bedre indeklima i boligerne.

Dertil skabes der mere åbenhed i området mellem Åsumvej og Fyrreparken – bl.a. ved etablering og forbedring af stier og adgangsveje. På den måde bliver der både sikkert og trygt at færdes i området.

Du kan skrive dig op til vores ledige boliger i Fyrreparken her. Det koster 100 kr. om året at være medlem af BoligØen. Er du allerede medlem, så skal du have tilføjet Fyrreparken til din ønskeliste.

Vidste du, at i Fyrreparken kan du søge boligerne ved brug af et fortrin – dette kræver dog, at du er enten i arbejde eller under uddannelse, samt har en ren straffeattest. Fortrin betyder at du har muligheden for at komme foran på ventelisten.

Er du nysgerrig på, hvordan en af de renoverede boliger ser ud, så tag en rundvisning her.

  • 18. maj 2021