Første spadestik for Plums Gård i Assens

FABs nye boligafdeling ved den bevaringsværdige gamle trælade i Assens by.

I dag, onsdag den 19 september klokken 9,  stak borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen, spaden i jorden og igangsatte byggeriet af FAB’s kommende boligafdeling Plums Gård.
Plums Gård kommer til at bestå af 55 moderne kvalitets-boliger på den gamle PLUM-grund i Assens By. Ved arrangementet deltog udover borgmesteren også erhvervs-brødrene Ole og Karsten Plum, arkitekt Lars Møller Christensen fra Creo, samt FAB’s bestyrelsesformand Erling Nielsen, som alle holdt glade taler om byggeriet og dets historiske særtræk  – tæt på Plums smukke 140 år gamle trælade. Ved arrangementet deltog også en masse interesserede kommende beboere og – naturligvis FABs samarbejdspartnere.
Se fotos fra arrangementet nedenfor.

 

Fakta om boligerne
Byggeriet byder på moderne mellemstore lejligheder i 2-3 plan, fordelt på 2-, 3 og 4-rums boliger med areal fra 70-115 m2 – og alle med altan. De henvender sig bredt til alle, både seniorer og familier, og er gedigne, veludstyrede og bygget i kvalitetsmaterialer. Til boligerne anlægges grønne områder og et fælleshus, som bygges i det historiske og smukke gamle savværk tæt på Plums fredede trælade.

Boligerne ligger midt i Assens by i den historiske bykerne tæt på både hovedgade og marina.

Læs mere om nybyggeriet her

 

  • 19. september 2018