Højstrupparken nyhedsbrev nr. 12 – Byggeriet er foreløbigt udsat til 1. november

Byggeriet er foreløbigt udsat til 1. november

Vi vil godt starte med at beklage, at dette informationsbrev først kommer ud til dig nu. Efter licitationen i foråret har vi afholdt forhandlingsrunder med de bydende entreprenører og priserne ligger noget højre end forventet. Det kan skyldes mange ting, men en væsentlig faktor herpå er den øgede byggeaktivitet på Fyn.

Men bare rolig… vi skal nok komme i gang med renoveringen – men bare lidt senere end forventet. Du kan derfor ”med ro i maven” holde din sommerferie uden at skulle tænke på genhusning, flytning og byggepladsrod. Vi forventer at påbegynde renoveringen sidst på året omkring 1. november 2019.

Hvornår får jeg mere information omkring ombygningen?

Når vi forventelig engang efter sommerferien har skrevet kontrakt med en entreprenør, vil du modtage en invitation til et fælles orienteringsmøde. På mødet vil der blive en detaljeret gennemgang af hvornår og hvordan hele renoveringen kommer til at foregå. De af jer som skal genhuses, vil ca. 3 måneder før flytning blive kontaktet af en beboerkonsulent, som sammen med jer vil gennemgå alt det praktiske omkring genhusningen.
Vi beder jer om at være tålmodige lidt endnu og I skal ikke foretage dig noget før vi kontakter dig.

SMS og mail-service

Vi har som noget nyt på hjemmesiden fået en mail-service som du kan tilmelde dig og derved kan modtage information og nyhedsbreve direkte til din personlig mailadresse.

Du tilmelder dig på hjemmesiden her. Det samme sted hvor du også kan tilmelde dig SMS-tjenesten som forsat vil blive brugt til korte beskeder.

Projektafdelingen vil gerne ønske jer alle en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer

 

Du kan hente Højstrupparkens nyhedsbrev nr. 12 her (PDF)

  • 2. maj 2019