Informationsmøde i generationsbofællesskabet Frits Jørgensens Have

Har du lyst til at høre mere om generationsbofællesskabet Frits Jørgensens Have i Faaborg, så kom forbi d. 31. august mellem kl. 16.30 – 18.30 til uformelt informationsmøde.

Fyns Almennyttige Boligselskab etablerer nyt generationsbofællesskab i det gamle sygehus i Faaborg, med 40 unikke lejligheder fra ca. 70 m2 – 115 m2.

Generationsbofællesskabet ligger centralt i Faaborg, tæt på havn, sø og natur og med nem adgang til hovedvejen mod Odense. Beboerne får adgang til fælles have, terrasse samt et stort fælleslokale med køkken.

Fællesspisning, løbeklub, børneaktiviteter eller havefest? Det er op til jer, der flytter ind. I bofællesskabet er der plads til alle generationer, både børnefamilier, unge og ældre, og som beboer er du selv med til at beslutte rammerne for det sociale fællesskab.

Har du lyst til at høre mere om Frits Jørgensens Have, så kom forbi d. 31. august mellem kl. 16.30 – 18.30 til uformelt informationsmøde. Her står medarbejdere fra FAB og kommende beboere klar til at fortælle mere om generationsbofællesskabet.

Mødet afholdes i gymnastiksalen på Faaborg gamle Sygehus med indgang via Frisenvænget. Der vil være sandwich til alle tilmeldte deltagere.

Af hensyn til planlægning og mad bedes du tilmelde dig på mailen kundeservice@fabbo.dk senest den 24-08-2021.

Du kan læse mere om generationsbofællesskabet Frits Jørgensens Have her. 

  • 13. august 2021