Udlejningen af vores bæredygtige boliger i Haarby Lund begynder snart

Udlejningen af vores 26 nye bæredygtige boliger i Haarby Lund begynder næste uge, så hvis du er interesseret i de attraktive, grønne familieboliger, er det nu, du skal skrive dig op.

Boligerne i Haarby opføres som klyngehuse i 1 til 1,5 plan. Boligerne får en placering tæt på Haarbys hyggelige bykerne, som byder på flere forskellige handlemuligheder.

Størrelsesmæssigt kommer de 26 boliger til at variere mellem 75 og 104 m2 og bliver opført med både 2, 3 og 4 værelser. Til afdelingen bliver der ligeledes opført et stort fælleshus, som kan benyttes af de kommende beboere.

Haarby Lund har bæredygtighed i centrum, og det er en ambition at byggeriet skal opnå en DGNG-guld certificering. Det betyder, at alle anvendte materialer er nøje udvalgt i forhold til, hvor meget de belaster miljøet. Herudover er der fokus på biodiversiteten i området, som blandt andet tilplantes med mange forskellige blomsterfrø, til gavn for vilde bier og andre insekter.

Familieboligerne er klar til indflytning pr. 15. august 2022, så hvis du kan se dig selv som en af de kommende beboere i Haarby Lund, er det nu du skal skrive dig op på BoligØen.

Inden længe vil der være en prøvebolig klar, hvorefter vi annoncerer et åbent hus for interesserede. Hold øje med fabbo.dk og vores Facebook for den præcise dato.

Du kan læse mere om Haarby Lund her og se afdelingens udlejningsfolder.

  • 4. marts 2022