Rejsegilde for 26 nye familieboliger i Harby Lund.

Onsdag den 13. oktober blev der afholdt rejsegilde i Haarby for FABs kommende boligafdeling, Haarby Lund.

Humøret var højt blandt gæsterne – bestående af håndværkere, samarbejdspartnere og FAB´ere.
Ved rejsegildet blev der holdt en fine taler af direktør i FAB, Jacob Michaelsen, formand for Teknik, Miljø og Plan i Assens, Dan Gørtz, partner i C&W Arkitekter Kim Fink og direktør i TMRB Rasmus Balle. Afslutningsvist blev der udbragt et trefoldigt leve for byggeriet, de dygtige danske håndværkere og de kommende beboere. Der var naturligvis sørget for lidt til ganen og noget koldt at drikke til de fremmødte.

Lidt om boligerne

Selve byggeriet Haarby Lund består af 26 rækkehuse i 1½ plan med private haver og terrasser, samt et fælleshus, som fællesskabets hjerte i den nye boligafdeling. Boligernes størrelse varierer fra de mindste på 75 m² til de største på 104 m², og indrettes som 2-, 3-rums boliger, med mulighed for et ekstra værelse i 3-rums boligerne. Dertil opføres et fælleshus på ca. 125 m² midt i boligafdelingen.

Beliggenhed

Den nye FAB-boligafdeling er beliggende på den gamle frugtplantage i Haarby – og det er ikke nogen tilfældighed. Både by og omegn er et attraktivt sted at bo – særligt for børnefamilier. Der er skøn natur, der er trygt, der er hyggeligt og så er der et levende og aktivt bysamfund med et væld af foreninger og aktiviteter til både store og små.

Bæredygtighed

De 26 familieboliger bliver bygget med fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag. Byggeriet bliver derfor opført i træ, hvor målet er at opnå et DGNB-guld certifikat.

Beboerne får derudover adgang til grønne fællesarealer tilsået med vilde blomster for at fremme biodiversitet og insektliv – hvilket er i tråd med FABs partnerskab med ’Vild med vilje’.

Boligerne står klar til indflytning inden sommerferien 2022.

Vi glæder os til at byde vores kommende beboere velkommen!

 

Du kan nedenfor se en række billeder fra arrangementet.

Du kan læse mere om Haarby Lund her.

  • 14. oktober 2021