Udlejningen af FAB’s nye boliger i Otterup begynder

I uge 38 starter vi udlejning af vores nye boliger i Otterup. Sørg derfor for at være skrevet op, hvis du ønsker at komme i betragtning.

I skønne Otterup opfører FAB 10 nye boliger samt et fælleshus i forbindelse med vores eksisterende boliger i området. Der bygges både 2- og 3-rums boliger i størrelsen 68 til 87 m2. Boligerne får højt til loftet, lyse opholdsarealer samt en lille privat have med terrasse.

Otterup boligafdeling er placeret i et flot og grønt område med rigelig plads til leg og fællesaktiviteter.  Afdelingen udformes, så beboerne møder hinanden og fremmer fællesskabet bl.a. via den fælles adgangsvej. Beboernes samlingspunkt vil også være et hyggeligt fælleshus på hele 124 m², som kan rumme op til 50 mennesker.

I Otterup bor du tæt på både by og natur. Byens centrum med diverse indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, og hertil byder på området på mange naturskønne arealer såsom Byskoven og Kløverstien. Boligafdelingen ligger også inden for kort afstand til både indkøbsmuligheder, idræts- og bowlingcenter, skole og bibliotek.

Boligerne forventes klar til indflytning pr. 1. april 2023. Udlejningen sker via BoligØen, hvor du skal være opskrevet.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver skrevet op, eller ønsker du at vide mere, kan du kontakte FAB’s kundeservice på kundeservice@fabbo.dk eller 63 12 56 00.

Læs mere om projektet her.

  • 16. september 2022