Afdelinger - Middelfart kommune

Afdelingen er beliggende kun 3 km fra den skønne badestrand ved Båring, hvor der er rig mulighed for masser af gode naturoplevelser. Båring er en lille hyggelig by med ca. 900 indbyggere, ca. 12 km øst for Middelfart. Byen har et aktivt foreningsliv, og der er både vuggestue, børnehave og skole tæt på samt en efterskole. Derudover har byen også indkøbsmuligheder.

Afdelingen består af 36 rækkehuse, som alle har egen have. Rækkehusene fordeler sig på Samsøvej, Lyøvej og H. C. Lumbyesvej. Derudover er der 2 ungdomsboliger. Bemærk, at man skal være under uddannelse for at bo i en af afdelingens 2 ungdomsboliger. Endelig er der et 1-familiehus på Øster Alle i Strib med 2 lejemål i to etager og med fuld kælder til hvert lejemål.

Se afdelingsside Se boligtyper

Seniorbofællesskabet ligger i Brenderup, hvorfra der er busforbindelse til både Odense, Middelfart og Bogense. Der er flere indkøbsmuligheder samt et rigt forenings- og kulturliv. Tæt på skov og strand. Brenderup er en lille hyggelig by ca. 16 km. øst for Middelfart. Afdelingen ligger tæt på indkøbsmuligheder.

Bofællesskabet har et aktivt socialt liv og mødes bl.a. til morgenkaffe en gang om ugen. Derudover er der ca. et fællesarrangement om måneden – herunder fejring af afdelingens fødselsdag hvert år i november. Bofællesskabet har desuden 2 arbejdsdage om året.

Boligerne er bygget som 7 dobbelthuse med et fritliggende fælleshus. Til alle lejemål findes der et udehus. Bebyggelsen er etableret i 2003, og ligger på en dejlig sydvestvendt grund i et parklignende område omkranset af træer, som er udnyttet til blandt andet bålplads med grill, borde og stole.

Der er 6 boliger på 81 m² og 8 boliger på 70 m² alle med for- og baghave. Der er et fælleshus på 100 m² med flisebelagt terrasse med pergola.

Udlejning i bofællesskabet

Lejlighederne kan søges af personer fra 50 år. Ved ægtepar skal kun den ene opfylde alderskriteriet. Ansøgere skal være selvhjulpne ved indflytningen og må ikke have hjemmeboende børn. Det forventes, at man som beboer i bofællesskabet Syrenlunden har lyst til at deltage aktivt i fællesskabet.

For at blive skrevet op på ventelisten til bofællesskabet Syrenlunden skal du kontakte formanden på nedenstående kontaktinformationer. Når en bolig bliver ledig, vil de relevante på ventelisten blive kontaktet af bestyrelsen og inviteret til en samtale.

Er du interesseret i en bolig i seniorbofællesskabet Syrenlunden?

Kontakt formanden

Hans Peter Skovsgaard

hpskovsgaard@gmail.com

40 81 99 47

Læs mere om FAB’s bofællesskaber her

Se afdelingsside Se boligtyper

Brenderup er en hyggelig by, som ligger tæt på badestrand og rekreative områder. Byen har ca.  1.500 indbyggere og ligger 16 km. øst for Middelfart. Der er både folkeskole, friskole og en højskole i byen. Derudover har byen et rigt foreningsliv med bl.a. en aktivitetshal og stor idrætsforening mm.

Afdelingen består af 12 fritliggende rækkehuse på enten 84 eller 94 m2, beliggende på Syrenvej. Alle husene har tilhørende store haver. Et godt socialt sammenhold er kendetegnende for denne afdeling. Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand, hvilket også er gældende for skolerne og byens lægehus.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i den lille hyggelige stationsby Ejby tæt på motorvejsafkørsel og ca. 15 km. sydøst for Middelfart. Byen har ca. 2.000 indbyggere og et fint handelsliv. Der er både børnehaver, folkeskole, bibliotek og et aktivt sports- og foreningsliv, hvilket ligger meget tæt på afdelingen, grundet dens centrale placering i byen.

Afdelingen har 28 etageboliger, som er fra 54-82 m2. Boligerne har mellem 1 og 3 værelser. Der er depotrum til hver lejlighed. Fra Bredgade, hvor afdelingen er placeret, er der gåafstand til Ejby station, hvorfra der er gode transportforbindelser til Odense og trekantsområdet.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i den lille hyggelige stationsby, Ejby, som har et fint handelsliv. Byen har ca. 2.000 indbyggere og ligger ca. 15 km. sydøst for Middelfart. Der er et aktivt sports- og foreningsliv i byen, hvilket er at finde i kort afstand til afdelingen. Ældrecenteret ligger ved skov og marker. Indkøbsmuligheder, adgang til offentlig transport og bibliotek ligger tæt på. Kommunen har visitationsretten til boligerne.

Ejby Ældrecenter, som ligger på Anlægsvej, består af 44 ældre- og handicapvenlige boliger fra 2004. Alle boliger har 2-værelser og er på 68,3 m².

Se afdelingsside