Afdelinger - Middelfart kommune

Afdelingen er beliggende kun 3 km fra den skønne badestrand ved Båring, hvor der er mulighed for masser af gode naturoplevelser.
Bemærk, at man skal være under uddannelse for at bo i en af afdelingens tre ungdomsboliger.  Afdelingen består af 31 rækkehuse og alle husene har egen have. 19 rækkehuse ligger på Samsøvej og 13 rækkehuse ligger på Lyøvej i Båring. Derudover er der 7 boliger i Strib, herunder 5 fritliggende huse på H. C. Lumbyesvej samt et hus på Øster Alle med 2 lejemål i to etager og med fuld kælder til hvert lejemål.

Se afdelingsside Se boligtyper

Boligerne ligger i en by med busforbindelse til Odense, Middelfart og Bogense. Der er flere indkøbsmuligheder samt et rigt forenings- og kulturliv. Nær skov og strand.

Boligerne er bygget som 7 dobbelthuse med et fritliggende fælleshus. Til alle lejemål er et udehus. Bebyggelsen er etableret i 2003, og ligger på en dejlig sydvestvendt grund i et parklignende område omkranset af træer, som er udnyttet til blandt andet bålplads med grill, borde og stole.

Der er 6 boliger på 81,8 m² og 8 boliger på 70,4m² alle med for- og baghave og hvis du har lyst også en urtehave. Fælleshus på ca. 100 m² med flisebelagt terrasse med pergola.

Lejlighederne kan søges af personer fra 50 år. Ved ægtepar skal den ene opfylde alderskriteriet. Ansøgere skal være selvhjulpne ved indflytningen og må ikke have hjemmeboende børn.
Der kan efter skriftlig ansøgning søges om tilladelse til at holde max to husdyr (hund/kat) (dog ikke muskel-/kamphunde eller blandinger heraf)

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs bofællesskaber

Brenderup er en hyggelig by, som ligger tæt på badestrand og rekreative områder.  Afdelingens fritliggende huse har alle tilhørende store haver.  Et godt socialt sammenhold er kendetegnende for denne afdeling. Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i en hyggelig lille stationsby med et fint handelsliv. Der er tale om 14 etageboliger, som ligger i centrum af Ejby, tæt på Ejby station, hvorfra der er gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet. Afdelingen har to forskellige adresser, 14 boliger på Gelstedvej 32 i Gelsted, og 14 boliger på Bredgade 1 i Ejby. På Gelstedvej har Kommunen visitationsretten til boligerne.
– Både Gelsted og Ejby er en stationsby
– Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand.
– Depotrum til hver lejlighed

Se afdelingsside Se boligtyper

Ejby Ældrecenter er 44 ældre- og handicapvenlige boliger fra 2004, beliggende i Ejby. Alle boliger er 2 værelses på 68,3 m². Ældrecenteret ligger ved skov og marker. Indkøbsmuligheder, adgang til offentlig transport og bibliotek ligger tæt på. Kommunen har visitationsretten til boligerne.