Afdelinger - Middelfart kommune

Afdelingen er beliggende kun 3 km fra den skønne badestrand ved Båring, hvor der er mulighed for masser af gode naturoplevelser.
Båring by har en spændende fiskeforretning og et aktivt handelsliv. Husene har egen have.

Se afdelingsside Se boligtyper

Boligerne ligger i en stationsby med busforbindelse til Odense, Middelfart og Bogense. Der er flere indkøbsmuligheder samt et rigt forenings- og kulturliv. Nær skov og strand.

Boligerne er bygget som 7 dobbelt huse med et fritliggende fælleshus. Bebyggelsen er etableret i 2003, og ligger på en dejlig sydvestvendt grund i et parklignende område omkranset af træer, som er udnyttet til blandt andet bålplads med grill, borde og stole.

Der er 6 boliger på 81,8 m² og 8 boliger på 70,4m² alle med for- og baghave og hvis du har lyst også en urtehave. Fælleshus på ca 100 m² med flisebelagt terrasse med pergola.

Lejlighederne kan søges af personer fra 50 år. Ved ægtepar skal den ene opfylde alderskriteriet. Ansøgere skal være selvhjulpne ved indflytningen og må ikke have hjemmeboende børn.
Der kan efter skriftlig ansøgning søges om tilladelse til at holde max to husdyr (hund/kat) (dog ikke muskel-/kamphunde eller blandiger heraf)

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs bofællesskaber

Godt socialt sammenhold er kendetegnet ved denne afdeling.

De fritliggende huse har tilhørende store haver. Afdelingen ligger tæt på badestrand og rekreative områder.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i en hyggelig lille stationsby med fine indkøbsmuligheder. Der er gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet.

Se afdelingsside Se boligtyper

Ejby Ældrecenter er 44 ældre- og handicapvenlige boliger fra 2004, beliggende i Ejby. Kommunen har visitationsretten til boligerne. Alle boliger er 2 værelses på 68,3 m².