Afdelinger - Nyborg kommune

Egevang består af i alt 31 lejligheder, hvoraf 7 ligger i “Egeknoppen”, som er et bosted for demente. Udover “Egeknoppen”, findes 2 afdelinger, “Skoven” og “Sansehaven”, der består af 15 to-rums og 6 et-rums boliger alle med udgang til egen terrasse og fælles terrasse. Der er kort til nærmeste indkøbsmuligheder og offentlig transport i gåafstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Dejlige rækkehuse beliggende i skønne omgivelser, tæt ved Ullerslev centrum. På trods af at afdelingen ligger lige midt i Centrum, støder den op til grønne områder og en lille sø. Dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg ligger indenfor gåafstand. I afdelingen er der ligeledes en bold bane, en petang bane samt grillområder.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skønne lejligheder beliggende i det gamle bryghus i Ullerslev. Afdelingen støder op til naturområde med stisystem til ”Folkeskoven”. Tæt ved dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen består af 14 moderne rækkehuse, som ligger centralt i Ullerslev. Husene er alle 3-værelses, på henholdsvis 89 m² og 98 m² og har tilhørende carport. Tæt ved dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg.

Se afdelingsside Se boligtyper

Dejlige rækkehuse, som er godt indrettet med store velfungerende rum. Bebyggelsen er beliggende i dejlige omgivelser tæt ved grønne områder og lige ud til en lille sø. Afdelingen har eget fælleshus. Tæt ved dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg.

Se afdelingsside Se boligtyper

Attraktive rækkehuse i Ullerslev bymidte og Langtved, lidt udenfor Ullerslev. Alle boliger har egen have med terrasse. Husene i Ullerslev ligger tæt ved dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg. Husene i Langtved ligger i en hyggelig lille landsby med egen friskole.

Se afdelingsside Se boligtyper

25 rækkehuse beliggende i udkanten af Ullerslev, tæt ved marker og grønne områder. I afdelingen findes også 8 ungdomsboliger til studerende. Afdelingen har eget fællesvaskeri. I Ullerslev er der dagligvareindkøb, skole og idrætsanlæg. De resterende 6 rækkehuse ligger på Toftegårdsvej i den lille hyggelige landsby, Ellinge. Ellinge ligger tæt på Ferritslev hvor der er indkøbsmuligheder, skole og børnehave. Alle husene ligger tæt på offentlig transport.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Nyborg er en by i udvikling med havnemiljø og nem adgang til motorvejen. De fleste boliger ligger i det såkaldte ”blomsterkvarter”. Afdelingen består af rækkehuse, 2- families huse og etageboliger. Boligerne er løbende renoveret og individuelt moderniseret. Der er kort afstand til indkøb, byens faciliteter og derudover er der både adgang til strand og skov. Et enkelt af afdelingens huse ligger i Ørbæk.

Se afdelingsside Se boligtyper