Afdelinger - Nyborg kommune

Nyborg er en by i udvikling med havnemiljø og nem adgang til motorvejen. De fleste boliger ligger i det såkaldte ”blomsterkvarter”. Afdelingen består af rækkehuse, 2- families huse og etageboliger. Boligerne er løbende renoveret og individuelt moderniseret. Der er kort afstand til indkøb, byens faciliteter og derudover er der både adgang til strand og skov. Et enkelt af afdelingens huse ligger i Ørbæk.

Se afdelingsside Se boligtyper

Strandhøjen består af 41 lyse og velindrettede 2-4-værelses familieboliger i størrelserne 52 – 97 m². Boligafdelingen har i alt 10 lejlighedstyper, som både er velegnede til børnefamilier og ældre. Der er gode fælles faciliteter, som giver mulighed for at dyrke fællesskabet i afdelingen med en bred vifte af aktiviteter.

Boligerne på Strandhøjen har en enestående beliggenhed, som byder på grønne, åbne arealer og velanlagte stier der fører en direkte til stranden ved Storebælt. Alt dette imens man er inden for bekvem afstand fra Nyborgs mange faciliteter. Boligafdelingen har et enkelt, arkitektonisk udtryk, høj kvalitet, og er bygget med hensyn til områdets unikke udformning.

Strandhøjen er en røgfri boligafdeling, som har sin fordel i at boligerne dermed har et godt og sundt indeklima. Da boligafdelingen er røgfri, har dette også positiv betydning for byggeriet på den lange bane.
Ovenstående betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altanen, i haven mv. eller på afdelingens fælles arealer.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger på Strandhøjen.

 

Afdelingen er certificeret med DGNB sølv.

 

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig

Ullerslev er beliggende mellem Nyborg og Odense med masser af potentiale for både familier, studerende og ældre. Boligafdelingen Ullerslev, består af boliger fra de gamle Ullerslev afdelinger, som i dag er slået sammen til en ny afdeling, under nyt fælles navn. Boligafdelingen rummer flere forskellige boligtyper, som tæller alt fra rækkehuse, fritliggende huse, lejligheder og ungdomsboliger. Boligerne spænder i flere forskellige størrelser og antal af rum. Her kan der findes 1-4 værelses, som er fra 28-98 m2. Der er gode indkøbsmuligheder, et godt foreningsliv samt er der kort afstand til institutioner og en skøn natur.

Se afdelingsside Se boligtyper