Afdelinger - Odense V

Boligafdelingen i Gartnerbyen består af 46 familieboliger samt 49 ungdomsboliger. Afdelingen er centralt beliggende i Odense med kort afstand til indkøb, musiksteder, idrætsfaciliteter, grønne områder, byens kulturfaciliter og offentlig trafik. Letbanen kører lige udenfor døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.
Både familieboliger og ungdomsboliger er indrettet med lækker stue med udgang til altan. Boligerne har gode køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til vaskesøjle, hvor der kan opsættes egen vaskemaskine. Boligafdelingen er en af FAB´s nyere boligafdelingen. Boligerne er opført i 2022

Boligafdelingen er røgfri. Det betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altan, i haven eller på afdelingens fælles arealer.
En overtrædelse af dette forbud betragtes som en væsentlig misligholdelse og vil derfor medføre ophævelse/opsigelse af lejemålet.

Ungdomsboligerne: Afdelingen er nabo til AB Odenses ungdomsboliger. Sammen med AB Odenses beboere, deler man fællesarealer med mulighed for at fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der et fællesvaskeri.

Her finder du ‘Min bolig’ for Gartnerbyen ungdomsboliger

Her finder du ‘Min bolig’ for Gartnerbyen familieboliger

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Gartnerbyen familieboliger

Læs mere om FABs ungdomsboliger her

Se afdelingsside Se boligtyper

I Højstrupparken er der mulighed for at få fortrin på ventelisten hvis du er selvforsørgende eller studerende. Endvidere udlejes 50% boliger gennem annoncering.
Boligafdelingen er en af selskabets største afdelinger og centralt placeret i Højstrup. Lejlighedskomplekset er fra 1950, og har gennemgået en større renovering. Afdelingen har ligeledes 24 gode ungdomsboliger for sig selv. Boligafdelingen er beliggende tæt på skole og idrætsparken med bl.a. Odense Stadion, Odense Skøjtehal, Bowlinghal og friluftsbad. Busser kører lige ved afdelingen, og med letbanen kan du nemt komme til enten tarupcentret, Bilka, Rosengårdcentret, universitetet eller centrum. Der er mange gode friarealer til leg og ophold i boligafdelingen. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede. Boligafdelingen har et fælleshus som er muligt at booke. Derudover er der en lang række fællesvaskerier fordelt i hele boligafdelingen. Boligafdelingen har ligeledes et stort parkområde med grillpladser, legepladser samt aktiviteter såsom petanque-bane, fodboldmål og basket bane. Derudover er der fælles parkering i hele området. De omtalte ungdomsboliger søges via www.studiebolig-odense.dk

Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på: Min bolig – Højstrupparken

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nyrenoverede boliger Højstrupparken.

Læs mere om FABs ungdomsboliger her

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

FAB’s nye boligafdeling Thors Have er beliggende i naturskønne omgivelser på Vibelundvej og Asgårdsvej i Odense V. Boligafdelingen består af i alt 100 moderne og attraktive boliger, hvoraf 28 er seniorboliger. Boligerne har vinduer til gulv og er lyse og velindrettede med massive trægulve. I afdelingen er der ligeledes et fælleshus med køkken og gæsteværelse.

Beboere i Thors Have har naturen og de gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet og med en Letbane-station på Rismarksvej inden for få minutters gang, er det nemt at komme rundt i Odense og omegn.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Thors Have.

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig