Afdelinger - Odense V

Nye, moderne ungdomsboliger i FABs nyedte boligafdeling Gartnerbyen. Centralt beliggende i Odense med kort afstand til indkøb, musiksteder, byens kulturfaciliteter og offentlig trafik. Fra 2021 vil Odense’s nye letbane kører lige udenfor døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.
Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan hvor det er muligt at indrette uderum. Lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have sin egen vaskemaskine. En bolig hvor der er muligt at indrette et hjem som opfylder dine behov.
FABs boligafdeling er nabo til AB Odense’s ungdomsboliger. I fællesskab etableres fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter f.eks. Fællesvaskeri.
Afdelingen er røgfri! Dette medfører, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altanen, i haven mv. eller på afdelingens fælles arealer.

Se afdelingsside Se boligtyper Min bolig

Gartnerbyen er et spændende FAB-byggeri i Odenses midte. Man kommer til at befinde sig i en livlig bydel med butikker, cykelstier, daginstitutioner og kun 100 meters gang til den kommende miljøvenlige letbane. Hele bydelen er forbundet med et forgrenet stisystem, så børnene kan komme sikkert i skole, cykle ned til Odense Stadion og mødes til udendørs leg med udfordringer, der får pulsen op.

Gartnerbyen får moderne og bæredygtige lejeboliger, ejerlejligheder og townhouses. Den komfortable ramme for kvalitetsbevidste livsnydere, der vil have frihed nær byens muligheder – og seniorer, der vil slappe af i vedligeholdelsesfrie rammer skabt til nærvær og samvær.

De fleste boliger har egen altan eller terrasse, og bebyggelsen får anlagt et fælles grønt gårdrum.

 

 

Se afdelingsside Se boligtyper Min bolig

I Højstrupparken er der mulighed for at få fortrin på ventelisten hvis du er selvforsørgende eller studerende. Endvidere udlejes 50% boliger gennem annoncering.
Boligafdelingen er en af selskabets største afdelinger og centralt placeret i Højstrup. Lejlighedskomplekset er fra 1950, og har gennemgået en større renovering. Afdelingen har ligeledes 24 gode ungdomsboliger for sig selv. Boligafdelingen er beliggende tæt på skole og idrætsparken med bl.a. Odense Stadion, Odense Skøjtehal, Bowlinghal og friluftsbad. Busser kører lige ved afdelingen, og med letbanen kan du nemt komme til enten tarupcentret, Bilka, Rosengårdcentret, universitetet eller centrum. Der er mange gode friarealer til leg og ophold i boligafdelingen. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede. Boligafdelingen har et fælleshus som er muligt at booke. Derudover er der en lang række fællesvaskerier fordelt i hele boligafdelingen. Boligafdelingen har ligeledes et stort parkområde med grillpladser, legepladser samt aktiviteter såsom petanque-bane, fodboldmål og basket bane. Derudover er der fælles parkering i hele området. De omtalte ungdomsboliger søges via www.studiebolig-odense.dk

Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på: Min bolig – Højstrupparken

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan Læs mere om FABs ungdomsboliger