Afdelinger - Odense V

Nye, moderne ungdomsboliger i FABs nyedte boligafdeling Gartnerbyen. Centralt beliggende i Odense med kort afstand til indkøb, musiksteder, byens kulturfaciliteter og offentlig trafik. Fra 2021 vil Odense’s nye letbane kører lige udenfor døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.
Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan hvor det er muligt at indrette uderum. Lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have sin egen vaskemaskine. En bolig hvor der er muligt at indrette et hjem som opfylder dine behov.
FABs boligafdeling er nabo til AB Odense’s ungdomsboliger. I fællesskab etableres fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter f.eks. Fællesvaskeri.
Afdelingen er røgfri! Dette medfører, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altanen, i haven mv. eller på afdelingens fælles arealer.

Se afdelingsside Se boligtyper Min bolig

Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på: Min bolig – Højstrupparken

Afdelingen er en af selskabets største afdelinger og centralt placeret i Bolbro/Højstrup. Lejlighedskompleks fra 1950 men står for en større renovering og 24 nyere ungdomsboliger for sig selv Afdelingen har “eget” butikstorv og er beliggende meget tæt på skole og Odense Stadion med alle idrætsfaciliteter, skøjtebane og cykelbane. Afdelingen har vedtaget en helhedsplan som betyder gennemgribende renovering af hele afdelingen således at boligerne bliver moderne og tidssvarende. En del af afdelingen udlejes på tidsbegrænsede lejekontrakter på 4 til 12 måneder. Busser kører lige ved afdelingen, og den kommende letbane vil køre forbi afdelingen. Der er mange gode friarealer til leg og ophold i afdelingen.  Lejlighederne er hyggelige og velindrettede. Afdelingen tilbyder både familieboliger og ungdomsboliger, som kan søges via www.studiebolig-odense.dk. Boligafdeling af et fælleshus som det er muligt at booke, ligesom at det er muligt at leje værelser. Derudover er der 13 vaskerier fordelt i bebyggelsen. Afdelingen har ligeledes et stort parkområde med grillpladser, legepladser samt aktiviteter såsom petanque-bane, fodboldmål og basket bane.

 

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan Læs mere om FABs ungdomsboliger