Afdelinger - Odense V

Boligafdelingen i Gartnerbyen består af 46 familieboliger samt 49 ungdomsboliger. Afdelingen er centralt beliggende i Odense med kort afstand til indkøb, musiksteder, idrætsfaciliteter, grønne områder, byens kulturfaciliter og offentlig trafik. Letbanen kører lige udenfor døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.
Både familieboliger og ungdomsboliger er indrettet med lækker stue med udgang til altan. Boligerne har gode køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til vaskesøjle, hvor der kan opsættes egen vaskemaskine. Boligafdelingen er en af FABs nyere boligafdelingen. Afdelingen er opført i henholdsvis 2020 og 2022.

Boligafdelingen er røgfri. Det betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altan, i haven eller på afdelingens fælles arealer.
En overtrædelse af dette forbud betragtes som en væsentlig misligholdelse og vil derfor medføre ophævelse/opsigelse af lejemålet.

Her finder du ‘Min bolig’ for Gartnerbyen ungdomsboliger

Her finder du ‘Min bolig’ for Gartnerbyen familieboliger

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Gartnerbyen familieboliger

Læs mere om FABs ungdomsboliger her

 

Afdelingen er certificeret med DGNB sølv.

 

Se afdelingsside Se boligtyper

I Højstrupparken er der mulighed for at få fortrin på ventelisten hvis du er selvforsørgende eller studerende. Endvidere udlejes 50% af de ledige boliger gennem annoncering.
Højstrupparken er en af FABs største afdelinger og centralt placeret i Højstrup. Lejlighedskomplekset er fra 1950, og har gennemgået en større renovering her i 2020-2023. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede med nyt toilet/bad, nye vinduer og nye installationer/ventilationsanlæg med varmegenvinding. Nogle af lejlighederne har også fået nyt køkken, og der er blevet monteret lækre nye altaner i alle boligerne. Afdelingen har ligeledes 24 gode ungdomsboliger for sig selv, som kan søges via www.studiebolig-odense.dk. Boligafdelingen er beliggende tæt på skole og idrætsparken med bl.a. Odense Stadion, Odense Skøjtehal, bowlinghal og friluftsbad. Busserne kører lige ved afdelingen, og med letbanen kan du nemt komme til enten Tarupcentret, Bilka, Rosengårdcentret, universitetet eller centrum. Der er mange gode friarealer til leg og ophold i boligafdelingen, og der er tilmed et fælleshus som er muligt at booke. Derudover er der en lang række fællesvaskerier fordelt i hele boligafdelingen samt fælles parkering i hele området. I løbet af 2024 vil der ligeledes blive etableret fælles ladestandere for afdelingens beboere.

Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på: Min bolig – Højstrupparken

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nyrenoverede boliger Højstrupparken.

Her kan du se en film om renoveringen af Højstrupparken.

Læs mere om FABs ungdomsboliger her

 

Afdelingen er certificeret med DGNB sølv.

 

Se afdelingsside Se boligtyper

FAB’s nye boligafdeling Thors Have er beliggende i naturskønne omgivelser på Vibelundvej og Asgårdsvej i Odense V. Boligafdelingen består af i alt 100 moderne og attraktive boliger, hvoraf 28 er seniorboliger. Boligerne har vinduer til gulv og er lyse og velindrettede med massive trægulve. I afdelingen er der ligeledes et fælleshus med køkken og gæsteværelse.

Beboere i Thors Have har naturen og de gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet og med en Letbane-station på Rismarksvej inden for få minutters gang, er det nemt at komme rundt i Odense og omegn. I løbet af 2024 vil der ligeledes blive etableret fælles ladestandere for afdelingens beboere.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Thors Have.

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig