Stjerneæblehaven

Bebyggelsen er en klyngebebyggelse bestående af 46 lejeboliger fordelt på 17 boligblokke og et fælleshus. Afdelingen er beliggende ca. 6 km fra Odense Centrum, tæt på mark og skov.  Offentlig transport inden for 500 meter med forbindelse til Odense Banegård og Centrum. Der er 1200 meter til kommunal skole.  Med lavenergistatus og bæredygtig tilgang er der skabt forbilledlige huse, som er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri. Husdyr er velkommen i afdelingen, der må holdes en hund eller en kat i hver bolig.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Stjerneæblehaven
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement
Udlejningsregler for selskabslokale

Driftscenter Vest - Ejendomskontor Tommerup

Driftscenter Vest - Ejendomskontor Tommerup
Brunsegårdsvej 27 C
5690 Tommerup

Tlf: 64751474

ejd.tommerup@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag og torsdag 08:00 - 09:00
  • Tirsdag 14:30 - 15:30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)