Badeværelse

For at bevare et rent og hygiejnisk badeværelse, er det vigtigt med hyppig rengøring og vedligeholdelse af badeværelsets dele, herunder brusekabine, håndvask, toiletkumme, glas, spejle, borde, fliser, afløb, vandhane osv.

Køkken

Et nyt køkken skal naturligvis holde i mange år og derfor er det vigtigt at behandle materialerne på den rigtige måde. Du kan ved hjælp af nedenstående links læse om, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit køkken.

Vinduer, døre og gulve

Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde vinduerne, dørene og gulvene i din bolig. Dette kan du bl.a. gøre ved hjælp af smøring, vask, støvsugning og rengøring. Nedenfor kan du læse om, hvordan du vedligeholder dine vinduer, døre og gulve.

Ventilation og varme

For at opretholde et sundt indklima er det vigtigt at ventilationen i din boliger fungerer optimalt. Med ventilation mener vi din emhætte og ventilen til ind- og udblæsning. Vi gør opmærksom på, at din ventil til ind- og udblæsning er forudindstillet af vores teknikere. Det er derfor vigtigt, at du ikke selv indstiller den. Kontakt derfor hellere din ejendomsmester, hvis du oplever problemer.

For at opretholde en behagelig temperatur i din bolig, er det også vigtigt at du ved, hvordan du regulerer varmen i din bolig. I din bolig er der installeret et gulvvarme system, der hedder Wavin.