Fyrreparken

Afdelingen Fyrreparken er beliggende i den nordøstlige del af Odense og indgår i en meget vel-planlagt bydel, hvori der er indeholdt butikscenter, skoler, sportsfaciliteter, kirke og andre offentlige institutioner.

Området er karakteriseret ved meget velindrettede boliger, mange grønne områder til rekreative formål og særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold, Der er adgang til leje af garage.

Boligerne i etageblokkene er forsynede med store altaner, som i et vist omfang er forsynet med skydevinduer. Bybusforbindelserne er særdeles gode i bydelen. Der er forbindelser til såvel centrum som opland.
Læs om, hvordan du passer og vedligeholder din bolig på Min bolig – Fyrreparken.

Her kan du tage en virtuel tur i tre af de nyrenoverede boliger i Fyrreparken:

Fyrreparken 124.

Fyrreparken 160 2. tv. 

Fyrreparken 62 st. tv.

Se video om området og renoveringen af Fyrreparken

Dokument
Udlejningsfolder for Fyrreparken
Lejlighedskatalog for Fyrreparken
Adresseoversigten med boligtyper og husleje gældende for 2022-23
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Fyrreparken 99
5240 Odense NØ

Tlf: 63357465

driftvollsmose@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Telefonisk og personligt fremmøde man-, tir-, ons-, tors-, fredag Kl. 07.30 - 09.00
  • Tirsdag tillige 15.30-16.30

Fyrreparken er beliggende i den nordøstlige del af Odense og er en del af Vollsmoseplanen. Afdelingen indgår i en meget velplanlagt bydel, hvori der er indeholdt butikscenter, skoler, sportsfaciliteter, kirke og andre offentlige institutioner. Området er karakteriseret ved meget velindrettede boliger, mange grønne områder til rekreative formål og særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold, der er adgang til leje af garage.

Boligerne i etageblokkene er forsynede med store altaner, som i et vist omfang er forsynet med skydevinduer. Bybusforbindelserne er særdeles gode i bydelen. Der er forbindelser til såvel centrum som opland. Bybusforbindelserne er særdeles gode i bydelen.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)