Afdelinger - Assens kommune

Assens er en hyggelig havneby med et godt butikstorv.  Afdelingen består af 29 rækkehuse og to-familieshuse. Til alle boliger hører store haver. Boligerne ligger centralt i byen, tæt ved grønne rekreative områder og vand. Indkøbsmuligheder ligger indenfor gåafstand og der er meget kort til offentlig transport. En enkelt af afdelingens huse ligger på Old Gyde i Glamsbjerg, som er en by med et godt handelsliv. I Pilehaven er der mulighed for at leje en garage. Der er ikke garage til alle lejemål. Huset på Old Gude indeholder 2 lejemål, et i stuen og et på 1. sal. Stor have rundt om huset.

Se afdelingsside Se boligtyper

Haarby Lund består af 26 moderne og bæredygtige familieboliger med et tilhørende fælleshus. Boligerne er beliggende i et familievenligt boligområde med cykelstier og småveje, der fører til byens skole, idræts- og fritidsaktiviteter og bymidte. Med den nærliggende busstation, kan beboere nemt og bekvemt komme til og fra Assens eller Odense. Derudover er der kun 5 km til nærmeste badestrand.

Boligerne er opført som rækkehuse i 1 til 1,5 plan. Der er 3 boligtyper, indrettet som 2- og 3-rums boliger. I hjertet af boligafdelingen findes grønne områder samt et fælleshus med fælleslokale til omkring 50 personer og 1 gæsteværelse.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Haarby Lund .

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig

Krybilyparken ligger i Brylle, som er særdeles velbeliggende tæt på både smuk natur og Odense by. Afdelingen består af 19 traditionelle rækkehuse med en fin indretning og en rigtig god planløsning. Boligerne har moderne og lyse køkkener, badeværelser og er bygget af gode og bæredygtige kvalitetsmaterialer. Alle boligerne har små hyggelige haver, terrasser og integreret carport. Indkøbsmuligheder og adgang til offentlig transport ligger inden for gåafstand.

Se boligtyper Se afdelingsside

Plums Gård består af 55 moderne elevatorbetjente lejligheder, fordelt på 2-, 3- og 4-rums boliger, der varierer i størrelse fra ca. 70 m² til de største på ca. 115 m². Dertil er 3 boliger udført som rækkehuse i 2 plan. Boligerne henvender sig bredt til alle, både seniorer og familier – og er gedigne, veludstyrede og bygget i traditionelle kvalitetsmaterialer. Boligerne er gennemlyste og alle forsynet med syd- eller vestvendte altaner/terrasser.

Til boligerne er der anlagt grønne områder og et fælleshus, som bygges i det historiske og smukke gamle savværk tæt på Plums fredede trælade. Boligerne ligger i den historiske bykerne tæt på både hovedgade og marina.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skjoldvænget er et hyggeligt sammenhængende boligområde fra 1982 med lav tæt bebyggelse. Boligområdet ligger i et roligt og naturskønt område i den nordlige del af Assens by ud til marker og grønne områder. Der er ca. 500 m til indkøb og til nærmeste skole. Det nærmeste busstoppested ligger meget tæt på.

Afdelingen rummer både familie og seniorboliger og tæller 50 rækkehuse i forskellige størrelser med egen have og udehus – henholdsvis 2-3- og 4-værelses lejeboliger, hvor en fjerdedel af dem har høj hems, som fx kan indrettes til stue eller soveværelse. Flere af boligerne har udsigt til havet.

Boligområdet byder på grønne fællesområder, egen KROLF-bane og fælles ordning med bortskaffelse af haveaffald. Derudover har området eget aktivitetshus med et aktivitetsudvalg, som arrangerer alt lige fra filmaften, diverse årstids-fester, kor og tilbud om fællesspisning den første onsdag i måneden for alle beboere.

Se afdelingsside Se boligtyper

Inde midt i Assens købstad, helt ud til hovedgaden og lige overfor Assens kirke, ligger et ejendomskompleks med 14 lejligheder i en af byens gamle istandsatte byejendomme.

Ejendommens lejligheder er af forskellige størrelser, enten 2, 3 og 4-værelses, med individuel udformning og placering både i stueplan, på 1 og 2. sal. Lejlighederne har enten egen gårdhave (stueetagen) eller adgang til svalegang, som også kan bruges som altan. Hovedparten af lejemålene har vinduer og udsigt til hovedgaden. På hovedgaden er der et godt handelsliv.

Alle lejligheder deler en hyggelig og brolagt gårdhave, hvor der både er parkering og cykelskur, samt depotrum og fælles affaldsrum. Ejendomskomplekset er nabo til et stort grønt by-gårdområde med legeplads, som beboerne gerne må benytte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Flere af afdelingens huse er beliggende i den lille hyggelige by Tommerup, hvor der er fine indkøbsmuligheder. Herfra er der gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet. Afdelingen består af 57 rækkehuse, alle lejemål har store haver og er beliggende i lukkede vænger. Andre af husene i afdelingen ligger i Brylle, som er særdeles velbeliggende tæt på både smuk natur og Odense by og hvor der også er indkøbsmuligheder.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i et roligt lukket vænge, midt i Vissenbjerg by.  Boligerne består af 11 rækkehuse med hver deres egen have af og med pænt opvoksede hække og træer. 6 fritliggende huse med stor have og 5 rækkehuse med mindre have. Der er fine indkøbsmuligheder inden for gåafstand og meget kort til Vissenbjerg skole. Kort afstand til den fynske motorvej.

Se afdelingsside Se boligtyper