Afdelinger - Assens kommune

Assens er en hyggelig havneby med et godt butikstorv. Afdelingens boliger ligger centralt i byen, tæt ved grønne rekreative områder og vand.

Til alle boliger hører store haver.

Se afdelingsside Se boligtyper

FAB’s byggeri i Brylle – Krybilyparken – består af 19 traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, alle bygget af gode og bæredygtige kvalitetsmaterialer.
Krybilyparkens boligtype er såkaldt ’tæt lav bebyggelse’ – i folkemunde typisk kaldet ’rækkehuse’ – med hyggelige små haver og terrasser og integreret carport. Alle boligerne har moderne og lyse køkkener og badeværelser.

Se boligtyper Se afdelingsside

Skjoldvænget (BSB Assens) er et hyggeligt sammenhængende boligområde fra 1982 med lav tæt bebyggelse. Boligområdet ligger i et roligt og naturskønt område i den nordlige del af Assens by ud til marker og grønne områder. Der er ca. 500 m til indkøb og 500 m til nærmeste skole.

Afdelingen rummer både familie og seniorboliger og tæller 50 rækkehuse i forskellige størrelser med egen have – henholdsvis 2-3- og 4-værelses lejeboliger, hvor en fjerdedel af dem har høj hems, som fx kan indrettes til stue eller soveværelse. Flere af boligerne har udsigt til havet.

Boligområdet byder på grønne fællesområder, egen KROLF-bane og fælles ordning med bortskaffelse af haveaffald. Derudover har området eget aktivitetshus med et aktivitetsudvalg, som arrangerer alt lige fra filmaften, diverse årstids-fester, kor, foredrag og tilbud om fællesspisning den første onsdag i måneden for alle beboere.

Se afdelingsside Se boligtyper

Inde midt i pittoreske Assens købstad, helt ud til hovedgaden og lige overfor Assens kirke, ligger et ejendomskompleks med 14 lejligheder i en af byens gamle istandsatte byejendomme.

Ejendommens lejligheder er af forskellige størrelser, enten 2, 3 og 4-værelses, med individuel udformning og placering både i stueplan, på 1 og 2. sal. Lejlighederne har enten egen gårdhave (stueetagen) eller adgang til svalegang, som også kan bruges som altan. Hovedparten af lejemålene har vinduer og udsigt til hovedgaden.

Alle lejligheder deler en hyggelig og brolagt gårdhave, hvor der både er parkering og cykelskur, samt depotrum og fælles affaldsrum. Ejendomskomplekset er nabo til et stort grønt by-gårdområde med legeplads, som beboerne gerne må benytte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Flere af afdelingens huse er beliggende i den lille hyggelige by Tommerup, hvor der er fine indkøbsmuligheder.

Herfra er der gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet. Alle lejemål har store haver og er beliggende i lukkede vænger.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i roligt lukket vænget, midt i Vissenbjerg by. Til boligerne hører egen have af en passende størrelse og med pænt opvoksede hække og træer. Kort afstand til den fynske motorvej.

Se afdelingsside Se boligtyper