Afdelinger - Assens kommune

Assens er en hyggelig havneby med et godt lokalmiljø. Afdelingen består af 29 charmerende rækkehuse og to-familieshuse, som alle har adgang til store haver, hvor der er plads til leg og afslapning. Du kan med disse boliger nyde en central beliggenhed i byen, omgivet af naturskønne områder og Lillebælt. Derudover har du indkøbsmuligheder inden for gåafstand og nem adgang til offentlig transport. I Glamsbjerg på Old Gyde finder du ét af afdelingens huse, som indeholder to lejemål. Boligen ligger centralt placeret med institutioner og handlemuligheder lige i nærheden. I Pilehaven har du mulighed for at leje din egen garage. Det skal dog bemærkes, at der ikke er garager tilgængelige i alle vores lejemål.

Se afdelingsside Se boligtyper

I Haarby Lund byder vi jer velkommen til 26 moderne og bæredygtige familieboliger. Afdelingen er bygget i 2022 og er beliggende i et skønt og familievenligt område. Her vil cykelstier og små veje føre dig til byens skole, idrætsfaciliteter og centrum, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder. Med den nærliggende busstation, kan du ubesværet nyde godt af både Assens og Odenses byliv. Som en ekstra fordel er den nærmeste badestrand kun 5 km. væk.

Boligerne er dejlige rækkehuse i 1 til 1,5 plan, der byder på tre forskellige boligtyper med 2- og 3-rums fordelinger. I hjertet af boligområdet finder du grønne arealer og det charmerende fælleshus, der rummer et fælleslokale til omkring 50 personer samt et gæsteværelse. Som prikken over i’et vil der i løbet af 2024 blive etableret fælles ladestandere for afdelingens beboere.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Haarby Lund .

Se afdelingsside Se boligtyper Min Bolig

Krybilyparken – en afdeling i Brylle med en dejlig beliggenhed tæt på både smuk natur og Odenses byliv. Her finder du 19 traditionelle rækkehuse med god indretning samt en gennemtænkt planløsning. Du finder indkøbsmuligheder og en nem adgang til offentlig transport inden for gåafstand.
Boligerne har moderne, lyse køkkener og badeværelser, bygget i kvalitetsmaterialer med fokus på bæredygtighed. Alle boligerne har små hyggelige haver, terrasser og en integreret carport med plads til praktiske gøremål. Krybilyparken er derfor ideel til familien eller for dig, som sætter pris på beliggenhed og en god bolig med mange muligheder.

 

Se boligtyper Se afdelingsside

I Plums Gård finder du 55 moderne boliger, hvor komfort og kvalitet er i højsædet. Boligerne byder på varierende indretning lige fra 2-,3- og 4-værelses lejligheder og strækker sig fra ca. 70 m² til hele 115 m². Heraf er tre af boligerne skønne rækkehuse fordelt i to plan. Dette betyder at der både er plads til den enlige og parret samt ældre og børnefamilier. Omgivet af grønne områder, tæt på hovedgaden og et fælleshus som er opført i det historiske og smukt bevarede gamle savværk, tilbyder afdelingen en rigtig god beliggenhed med mange muligheder. Boligerne har syd- eller vestvendte altaner/terrasser, som indbyder til mange hyggelige stunder. Du får i Plums Gård en veludstyrede bolig med klassiske kvalitetsmaterialer, gode lyse rum og adgang til elevatorer. Derudover kan du nyde en kort gåtur til Assens marina og Assens lokale kulturliv.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skjoldvænget står som et charmerende boligområde med en hyggelig atmosfære. Her finder du en bred vifte af boliger, lige fra familiehjem til seniorboliger. Afdelingen har 50 rækkehuse i forskellige størrelser fra 2- til 4-værelses boliger og alle med egne haver samt udhuse med plads til leg og afslapning.
I naturskønne områder med kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport, får du en god beliggenhed i Assens nordlige bydel. En ekstra detalje er, at næsten alle af Skjoldvængets boliger har udsigt til havet. Som samlingspunkt har du afdelingens aktivitetshus med et velfungerende aktivitetsudvalg, der sørger for der sker noget hyggeligt og spændende i din afdeling. Filmaftner, årstidsfester, kor og fællesspisning hver første onsdag i måneden er med til at skabe et godt fællesskab for alle beboere. Derfor er Skjoldvænget perfekt til dig som ønsker et charmerende hjem i gode rammer og et godt fællesskab.

 

Se afdelingsside Se boligtyper

Midt i hjertet af Assens finder du Spurvevænget og Store Kirkestræde. Med den livlige hovedgade og med udsigt til Assens kirke har disse 14 dejlige lejligheder en rigtig god beliggenhed. Du får lov at opleve byens gamle charme og detaljer i de nyistandsatte byejendomme, hvor en fælles, brolagt gårdhave binder lejlighederne sammen og tilbyder både parkeringspladser, cykelskure, depotrum og et fælles affaldsrum. Boligerne er af forskellige størrelser, enten 2-, 3- eller 4-værelses med placering både i stueplan, på 1 og 2. sal. Lejlighederne har enten egen gårdhave eller adgang til svalegang, som også kan bruges som altan. Derudover vil du få naboskab med et stort, grønt by-gårdområde, som kan benyttes aktiviteter, leg og afslapning for alle størrelser.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen i Tommerup byder på et hyggeligt lokalmiljø tæt på Odense by. Afdelingen består af 57 charmerende rækkehuse beliggende i lukkede vænger med store haver. Her er der plads til alle, lige fra enlige og ældre til børnefamilier. Du har offentlig transport og gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, så du både kan komme nemt til Odense centrum og Trekantsområdet. I Brylle kan du også finde nogle af afdelingens boliger, der nyder godt af naturskønne områder, Odense by og diverse indkøbsmuligheder.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen ligger i hjertet af Vissenbjerg by og byder på 11 pæne rækkehuse med hver sin have og en skøn omkringliggende natur. I gåafstand finder du gode indkøbsmuligheder og Vissenbjerg skole er kun et stenkast væk. Med hurtig adgang til den fynske motorvej er Vissenbjerg ideel for dig, som ønsker en god beliggenhed og et hjem i hyggelige rammer.

 

Se afdelingsside Se boligtyper